Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Fråga oss om

Kakel&Klinker

Kakel & klinker - Hårda material men mjuk känsla!

Kakel och klinker är hållbara, tåliga och lättstädade material som passar utmärkt att använda som ytskikt i t.ex. kök och badrum. Plattorna finns i en mängd olika utföranden, och du kan välja mellan alltifrån riktigt prisvärda budgetvarianter till mer exklusiva sorter.

Vi på NP Nilsson har glädjen att kunna erbjuda ett brett sortiment av både kakel och klinker från välkända och kvalitetssäkrade leverantörer.

Bricmate

Granitkeramik för golv & vägg

Bricmates granitkeramik i 9mm tjocklek används för beklädnader av golv och vägg i badrum, hall och kök samt andra ytor där kakel, klinker mosaik eller natursten vanligtvis används. Granitkeramik är industriellt tillverkat av naturliga råvaror i huvudsak bestående av finmalt fältspat, sand och lera. Materialet torrpressas under högt tryck och bränns sedan under höga temperaturer i naturgaseldade ugnar. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material vi kallar granitkeramik! Okänsligt för fläckar tack vara sin extremt låga absorptionsförmåga.

Dekora

Klassiskt, Modernt, Hållbart, Trendigt.

Dekora har kakel, klinker & mosaik för alla drömrum, oavsett om du söker den senaste trenden, traditionella material eller härlig färginspiration.

Golvabia

Kakel & Klinker

Byta golv i huset, sätta kökskakel eller renovera badrummet? Golvabia har kakel och klinker som passar till hela hemmet. Sortimentet är noga utvalt för den skandinaviska stilen och här hittar du inspiration med inslag av betong, sten och klassisk marmor.