Lånesläp* Fri byggrådgivning Noga utvalda artiklar
VI FÅR BYGGET ATT SNURRA
Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris {{item.PriceItem.OldPrice}} {{item.PriceItem.PriceSufix}}
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
{{item.PriceItem.Price}} {{item.PriceItem.PriceSufix}}
{{item.SubTotal | currency}}
Stäng
    • Öppettider

Corona-information

Bästa kund

Uppdaterad 2020-03-30

Pga risk för smittspridning blir alla NP Nilssons butiker kontantfria fr o m 1 april.

Med anledning av Covid-19 (Corona) värnar vi extra mycket om dig som kund och om vår personal. För att klara situationen på bästa sätt följer vi på NP Nilsson Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

NP Nilssons personal stannar hemma vid minsta symptom, vi är särskilt noga med vår handhygien och undviker just nu att ta i hand. Självklart uppskattar vi att även du som kund följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Allt för att vi tillsammans ska göra vårt yttersta för att stoppa spridningen.

Vi har öppet som vanligt och du är hjärtligt välkommen till oss. 
Personalen vi har på plats är friska, vi tar detta på yttersta allvar och är hemma om vi känner minsta symtom. Det är inte aktuellt i dagsläget att stänga några butiker, och ska förhoppningsvis aldrig bli det. Vi har många närliggande anläggningar att leverera varor från, vilket såklart är en styrka i detta läge. Inte minst har vi möjligheten att leverera ert material direkt ut till arbetsplatsen.

Jag vill komma i kontakt med er, men inte komma in på plats.
Tillgänglighet är alltid viktigt för oss. Vill du inte komma in till någon av våra anläggningar kan du alltid maila eller ringa till oss. 
Här kontaktar du oss >

Det bästa vi kan göra nu är att agera med sunt förnuft och respekt för varandra. Inte minst för att skydda våra äldre anhöriga och övriga riskgrupper.