Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
 • Öppettider
 • Lånesläp*
 • Fri byggrådgivning
 • Noga utvalda artiklar

Butiksansvarig redo för Halmstads modernaste bygghandel?

Butiksansvarig redo för Halmstads modernaste bygghandel?

Gänget på NP Nilsson är inte direkt skapade för att sitta lugnt i båten. I mitten av 2023 ska en av Sveriges fräschaste och modernaste bygganläggningar slå upp portarna och markera fortsättningen på vårt varumärkes redan episka resa.

Men ytterligare en pusselbit krävs för att planerna ska gå i lås: En kollega i form av butiksansvarig, med varmt engagemang som vill leda teamet framåt!

Kort om tjänsten

Som butiksansvarig hos oss kommer du att vara ansvarig för butiken och ha daglig kontakt med såväl personal som kunder. Vi satsar högt och siktar på en serviceupplevelse i världsklass.

En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

 • Planering av både bemanning och butik.
 • Ansvar för försäljningssiffror.
 • Försäljning av byggmaterial och förnödenheter.
 • Bearbetning och kontakt med nya samt befintliga kunder.
 • Kundansvar och förhandling gentemot kund.

Hur är stämningen på jobbet?

”Att jobba inom byggbranschen är att jobba i ständig utveckling – det blir aldrig långtråkigt! NP Nilsson satsar verkligen på sina medarbetare, atmosfären är familjär och vi samarbetar mycket mellan olika anläggningar.”

”Glädje och trygghet, det är NP Nilsson för mig. Vi gör mycket tillsammans, även efter arbetstid. AW:s, julbord och sportaktiviteter – både med kollegor och med våra kunder.”

Fler saker som gör livet extra trevligt på NP Nilssons

 • Friskvårdbidrag
 • Företagshälsovård, massör, kiropraktor samt samtalsstöd
 • Tjänstepension och kollektivavtal med avtalade försäkringar

Vem är du vår nya efterlängtade lagspelare?

Vi räknar kallt med att du har ett genuint intresse för ledarskap, försäljning och byggbranschen. Du engagerar dig för din personal och strävar tillsammans för att uppnå goda resultat. Att bemöta kunder med toppklassig service – en självklarhet för dig. Vi hoppas du har en liknande tjänst bakom dig, men oavsett får du möjlighet att växa in i din roll hos oss. Som person tror vi att du flexibel, utåtriktad och har ett smittande positivt humör. Sitter du inne på bra lokalkännedom och dessutom har ett upparbetat kontaktnät i bakfickan blir vi extra glada.

Om NP Nilssons Trävaru

NP Nilsson är en familjeägd bygghandelskedja som verkar i södra Sverige där man genom butiker, produktionsanläggningar och leveranser når kunder i hela regionen med fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad. Huvudkontor och logistikcenter finns i Grevie medan de 7 bygghandels-butikerna finns i Båstad, Grevie, Halmstad, Helsingborg, Laholm, Osby och Ängelholm. Produktion och tillverkning finns i Förslöv och Klippan. Halmstad är just nu under uppbyggnad. Här kommer blivande medarbetare vara en stor del i att skapa den känsla och grund som kommer utgöra anläggningens framtida team.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, personligt brev och CV senast 31 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning.

Ansökan skickas till personalchef Mona Henrysson, mona.henrysson@npn.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Martin Sörensen, Platschef NP Nilsson Halmstad, martin.sorensen@npn.se