Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Verkstad/Butikssäljare

Verkstad/Butikssäljare

På vår anläggning i Båstad växer vår satsning på robotklippare. Nu drar säsongen igång på allvar och behovet ökar snabbt.

Vi behöver förstärka vår anläggning i Båstad med någon som har ett tekniskt intresse. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara vår verkstadsavdelning med service, reparation och installation av robotklippare och övriga trädgårdsmaskiner. Vi utför även service och reparationer på diverse andra redskap och maskiner åt både hantverkare och konsumenter. Även försäljning av vårt breda sortiment i butiken kommer ingå i arbetsuppgifterna. Att aktivt möta och hjälpa kunder att både välja och hitta produkter för sina olika projekt och behov.

På samma anläggning i Båstad kommer du få kollegor som jobbar med försäljning av allt ifrån brädor och spikpaket till kök, bad och hela villor. Totalt sett har teamet i Båstad en mycket bred kompetens och kan hjälpa kunderna med allt till hus och hem.

Du kommer att få stort stöd och hjälp att växa in i rollen av dina kollegor både i butiken och verkstaden.

Vi har öppet för kunder på vardagar 06.30-18.00 samt lördagar 09.00-14.00. Vi lägger schema som gör att vi delar på öppning/stängning samt helgarbete tillsammans med kollegorna i butiken.

Din profil

Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för försäljning och kundbemötande. Som person är du utåtriktad och positiv samt brinner för att ge bra service. Ett praktiskt/tekniskt intresse är en god förutsättning för att lära sig delarna som är knutna till verkstadsarbetet.

Det viktigaste är dock att du som person har ett intresse av att lära dig och liksom oss en långsiktig ambition. De kunskaper som du behöver för att klara av arbetet, t.ex. om våra produkter, kommer vi att lära dig.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med omtänksamma och kunniga kollegor som alltid ställer upp för varandra. Vår historik ger stabilitet och trovärdighet samtidigt som vår ambition ger energi och utvecklingsmöjligheter.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Startdatum enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi ser framemot din ansökan, personliga brev och CV senast 20 juni eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning. Ansökan skickas till personalchef Mona Henrysson, mona.henrysson@npn.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Vid frågor vänligen kontakta Niklas Folkesson, Platschef NP Nilsson Båstad, tel. 0431-78909, 
eller Niklas.Folkesson@npn.se