Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
 • Öppettider
 • Lånesläp*
 • Fri byggrådgivning
 • Noga utvalda artiklar

Byggsäljare Halmstad

Byggsäljare Halmstad

Knivskarp byggsäljare redo för Halmstads modernaste bygghandel? Vi måste ta en kaffe.

Gänget på NP Nilsson är inte direkt skapade för att sitta lugnt i båten. I mitten av 2023 ska en av Sveriges fräschaste och modernaste bygganläggningar slå upp portarna och markera fortsättningen på vårt varumärkes redan episka resa.

Men ytterligare en pusselbit krävs för att planerna ska gå i lås: En byggsäljare med härlig attityd och ett driv man får leta länge efter.

Kort om tjänsten

Som byggsäljare hos oss kommer du att vara våra proffsbyggares dagliga kontaktperson och kundansvarig. Vi satsar högt och siktar på en serviceupplevelse i världsklass.

En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

 • Försäljning av byggmaterial och förnödenheter.
 • Bearbetning och kontakt med nya samt befintliga kunder.
 • Kundansvar och förhandling gentemot kund.
 • Ordermottagning, offertskrivning och uppföljning.

Hur är stämningen på jobbet?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor om hur det var att jobba på NP Nilssons. Så här lät det: 

”Jag jobbade tidigare inom branschen hos ett annat konkurrerande företag. När jag fick frågan från NP Nilsson och träffade dem så fick jag direkt ett väldigt personligt och familjärt intryck. Jag kände mig genast som hemma så valet var enkelt.”

”Vare sig man arbetar som byggsäljare, i butiken eller på brädgården så hjälps alla åt och allas insats är lika mycket värd. Cheferna arbetar tillsammans med sina anställda, ledningen finns väldigt nära och beslutsvägarna är otroligt korta. Det är verkligen en alla-känner-alla-känsla.”

Fler saker som gör livet extra trevligt på NP Nilssons

 • Friskvårdbidrag.
 • Företagshälsovård, massör, kiropraktor samt samtalsstöd.
 • Tjänstepension och kollektivavtal med avtalade försäkringar.
 • Regelbundna personalevents från enkel AW till fullskaligt julbord.

Vem är du vår nya efterlängtade lagspelare?

Vi räknar kallt med att du har ett genuint intresse för försäljning och byggbranschen. När det gäller kundbemötande stävar du alltid att leverera toppklass där du känner in kundens behov och har lätt för att se lösningar. Kanske har du en liknande tjänst bakom dig eller har en magkänsla som tydlig meddelar att detta är något för dig – oavsett får du alla möjligheter till att växa in i din roll hos oss.

Som person tror vi att du flexibel, utåtriktad och har ett smittande positivt humör. Sitter du inne på bra lokalkännedom och dessutom har ett upparbetat kontaktnät i bakfickan blir vi extra glada.

Om NP Nilssons Trävaru

NP Nilsson är en familjeägd bygghandelskedja som verkar i södra Sverige där man genom butiker, produktionsanläggningar och leveranser når kunder i hela regionen med fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad. Huvudkontor och logistikcenter finns i Grevie medan de 7 bygghandels-butikerna finns i Båstad, Grevie, Halmstad, Helsingborg, Laholm, Osby och Ängelholm. Produktion och tillverkning finns i Förslöv och Klippan. Halmstad är just nu under uppbyggnad. Här kommer blivande medarbetare vara en stor del i att skapa den känsla och grund som kommer utgöra anläggningens framtida team.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, personligt brev och CV senast 31 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning.

Ansökan skickas till personalchef Mona Henrysson, mona.henrysson@npn.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Martin Sörensen, Platschef NP Nilsson Halmstad, martin.sorensen@npn.se