Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

CFO

CFO

NP Nilsson söker nu en efterträdare till nuvarande CFO. Vill du vara delaktig i en fantastisk resa? Ett snabbt växande företag med en verksamhet som genomsyras av utveckling och expansion. Om du karaktäriseras av prestigelöshet med ett stort driv och vilja att jobba i en strategisk roll med verksamhetsfokus så kan detta vara ditt nästa drömjobb!

Beskrivning av tjänsten
I din roll som CFO ingår du i bolagets ledningsgrupp och ansvarar för rapportering till VD och styrelse där du har ett nära samarbete med både VD och ägare. Du jobbar nära verksamheten där du blir ett stöd i uppföljning och styrning av denna samt ansvarar för att presentera de ekonomiska analyserna på ett pedagogiskt sätt. Din roll blir viktig för den fortsatta expansionen av företaget där du tar ett tydligt ägandeskap för ekonomifunktionen och dess utveckling framåt. I rollen ingår såväl det strategiska ansvaret för ekonomin som att operativt säkerställa redovisning, rapportering och ekonomistyrning. Huvudfokus i rollen blir verksamhets- och produktionsuppföljning inom NP Nilsson. Du kommer även hantera investeringar, förvärv och finansiering inom samtliga bolag i Timmergårdenkoncernen.

Övergripande ansvarsområden:

– Bokslut inklusive konsolidering och rapportering
– Ansvar för budgetprocess, prognoser, affärsplan och finansiella presentationer
– Resultatuppföljning och målstyrning
– Investeringar, förvärv och finansieringsfrågor
– Frågor rörande redovisning, moms, skatt, försäkringar
– Stöd till verksamheten i ekonomifrågor
– Driva förändringsarbete inom ekonomifunktionen
– Förberedelse och uppföljning kopplat till styrelsemöten
– Kontaktperson internt och externt avseende ekonomi

Du välkomnas in i ett bolag präglat av en familjär och prestigelös anda där de mjuka värdena så som trygghet och glädje står högt på agendan och team-känslan är stor. Här andas verkligen filosofin om att alla medarbetare är lika viktiga oavsett roll i organisationen. Professionalism blandas på ett naturligt sätt med att ta sig tid för pratstunder där det alltid är nära till ett gott skratt. Drivs du av att få vara med och bygga och utveckla för framtiden så erbjuds du stora möjligheter till detta på resan framåt.

Vem är du?
Du har en ekonomiutbildning med ca 7-10 års erfarenhet av liknande roller med bred kunskap inom ekonomi. Du bör ha din bas i redovisningen med erfarenhet av koncernredovisning samt finansieringsfrågor men har även god erfarenhet av ekonomistyrning och verksamhetsuppföljning. Du är van att ta ägandeskap för budgetprocessen och att jobba med målstyrning. Det är en stor fördel att du arbetat i medelstora och/eller ägarledda bolag, gärna med en tillväxtresa. Har du erfarenhet av produktions- och lagerverksamhet ses det som meriterande för tjänsten. Vidare har du erfarenhet av ledningsgrupparbete samt att vara föredragande av ekonomisk information som du presenterar på ett pedagogiskt sätt för såväl kollegor, ledning och styrelse. Då du har många kontaktytor internt och externt är det viktigt att din kommunikativa förmåga är god i både tal och skrift. I din roll som ledare känner du dig trygg och fungerar som en coach för ekonomifunktionens fyra personer. Du är en systemdriven person med erfarenhet av såväl affärssystem som Excel.

Som person är du prestigelös, jordnära, nyfiken och med ett driv att fortsätta utveckla verksamhetsanalyser som ett stöd i resan framåt. Du är förändringsbenägen och bidrar gärna med dina idéer som en sparringpartner till VD. Du tar självklart ett stort eget ansvar och som person inger du förtroende och är proffsig men samtidigt har du nära till skratt och vill vara en del av ett härligt team.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar NP Nilsson Trävaru AB med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg 070-7765091 eller Patrik Lilja 079-810048. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 14 maj. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev.

Följ anvisad länk här.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.