Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
 • Öppettider
 • Lånesläp*
 • Fri byggrådgivning
 • Noga utvalda artiklar

Interiörsäljare Halmstad

Interiörsäljare Halmstad

Interiörsäljare som siktar högre? Vi måste snacka.

Vårt storslagna mål är satt på pränt och det finns inget på planeten som kan stoppa oss. I mitten av 2023 ska vi öppna en av Sveriges fräschaste och modernaste bygganläggningar med en kundupplevelse i världsklass. Nu återstår bara en fråga: vem blir vår sprillans nya interiörsäljare som vill hoppa ombord på vår resa mot nya höjder?

Kort om tjänsten

Som interiörsäljare hos oss blir ditt jobb att hjälpa, inspirera och vägleda kunder med deras inomhusprojekt. En härlig mix av att förverkliga kundens drömmar där din kreativa sida får blomma ut och administration där du pysslar med budgetar och logistik.

En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

 • Försäljning av kök, badrum, golv, kakel med mera.
 • Bearbetning och kontakt med nya samt befintliga kunder.
 • Kundansvar och förhandling gentemot kund.
 • Ordermottagning, offertskrivning och uppföljning.

Hur är stämningen på jobbet?

”Detta är ett väldigt kreativt arbete och det roligaste är att förverkliga kundens drömmar. Inget projekt är det andre likt så det är inget jobb man tröttnar på!” 

”På NP känns vi som en familj. Det är ett personligt och omtänksamt företag. Mina kollegor ger mig supermycket energi och det är mycket humor och glädje i lokalen. Vi hjälper varandra och är lyhörda.”

”Till en person som söker tjänsten som interiörsäljare skulle jag kort och gott säga: ”Många säger att det verkar vara ett drömjobb som de avundas. Och jag kan bara hålla med...””

Fler saker som gör livet extra trevligt på NP Nilssons

 • Friskvårdbidrag.
 • Företagshälsovård, massör, kiropraktor samt samtalsstöd.
 • Tjänstepension och kollektivavtal med avtalade försäkringar.
 • Regelbundna personalevents från enkel AW till fullskaligt julbord.

Vem är du vår nya efterlängtade lagspelare?

Vi räknar kallt med att du har ett genuint intresse för försäljning och interiör med alla dess aspekter av färg och form. När det gäller kundbemötande stävar du alltid att leverera toppklass där du känner in kundens behov och har lätt för att se lösningar. Kanske har du en liknande tjänst bakom dig eller har en magkänsla som tydlig meddelar att detta är något för dig – oavsett får du alla möjligheter till att växa in i din roll hos oss.

Som person tror vi att du flexibel, utåtriktad, har ett smittande positivt humör samt ett svårslaget engagemang för alla dina kunder.

Om NP Nilsson

NP Nilsson är en familjeägd bygghandelskedja som verkar i södra Sverige där man genom butiker, produktionsanläggningar och leveranser når kunder i hela regionen med fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad. Huvudkontor och logistikcenter finns i Grevie medan de 7 bygghandels-butikerna finns i Båstad, Grevie, Halmstad, Helsingborg, Laholm, Osby och Ängelholm. Produktion och tillverkning finns i Förslöv och Klippan. Halmstad är just nu under uppbyggnad. Här kommer blivande medarbetare vara en stor del i att skapa den känsla och grund som kommer utgöra anläggningens framtida team.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, personligt brev och CV senast 31 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning.

Ansökan skickas till personalchef Mona Henrysson, mona.henrysson@npn.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Martin Sörensen, Platschef NP Nilsson Halmstad, martin.sorensen@npn.se