Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Fråga oss om

Badrum

 Vi erbjuder ett brett sortiment av badrumsinredning från ledande varumärken till ditt badrum med stort fokus på smarta och praktiska lösningar, både till stort och litet badrum. Att skapa ett badrum efter din personliga stil har aldrig tidigare varit så enkelt som idag då valmöjligheterna är oändliga. Här hos oss kan du få allt från den första kakelplattan till den sista dekorationen. Allt som behövs för att ditt badrum ska bli komplett och kännas precis så lyxigt och behagligt som du eftersträvar

Fråga någon av våra badrumsexperter om råd.

DuoBad

Made by hand

Småländsk hantverkstradition har i århundrade varit en grogrund för en framgångsrik möbeltillverkning. Här har yrket och kunskapen om trä förts vidare mellan generationer. Ursprunget är en övertygelse om att trä som material är överlägset alla andra alternativ. Massiva möbler håller i evighet. Dessutom blir de ofta bara vackrare med åren. DuoBads egna serier är tillverkade av hantverkare som vet hur man få möbler att trivas i tuffa miljöer.

Haven

Harmoniska linjer

I Halländska Oskarström hittar vi den sprillans nya badrumstillverkaren Haven. Havens badrumsmöbler följer en harmonisk linje med mjuka färger ur den svenska och japanska designtraditionen. I Havens sortiment återfinns kommoder, badrumsskåp, speglar samt flera stilrena tillbehör.

Macro Design

Här och nu. Alltid.

För Macro Design handlar design om att tänka efter före. Om att hitta den perfekta balansen mellan form och funktion. Och att se helheten i minsta lilla detalj. Men ord är ord. Använd dina sinnen. Upplev den behagliga tyngden i en kristallklar glasdörr. Låt ögat upptäcka hur olika detaljer linjerar med varandra. Följ den mjuka rörelsen när en låda glider igen med en lätt knuff. Du kommer känna skillnaden.

Nordhem

Skandinavisk design med eftertanke.

På Nordhem handlar allt om detaljerna. Om att skapa några extra centimeters baddjup för ett mer omslutande bad, att låta vattnet passera fritt för att göra massagebadkaren tystare och att designa en lite tunnare, mer rundad sargkant för att ge ett mer elegant intryck i badrummet. För det är alltid detaljerna som gör den stora skillnaden.
Nordhem har Sveriges största sortiment av både badkar och handdukstorkar.

Svedbergs

Rum för Liv & Lust

Många tänker badrum, vi ser bad och rum. Lite mer gränslöst. En känsla som inte alltid går att ta på, eller ens visa på bild. Naturligtvis en plats för hygien, men minst lika mycket en oas för ditt nu. Du bestämmer. Vi ger dig möjligheterna. I samma stund du stänger dörren bakom dig kommer du att förstå.