Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Fråga oss om

KÖK

Köket är kanske husets viktigaste rum. Det är där vi samlas för att laga mat, äta och umgås. Köket skall vara ett rum där det är trevligt att arbeta, med funktionsdugliga hjälpmedel med allt vad det innebär. Från vitvaror till bänkskivor och beslag. Det skall även vara ett trivsamt rum att umgås i, en naturlig samlingsplats för vänner och familj.

Besök gärna någon av våra köksutställningar för att få inspiration om du går i kökstankar. Vår personal hjälper dig och svarar på frågor om material och funktioner i våra visningskök.

Våra huvudleverantörer på kök är Marbodal och Ballingslöv. Våra båda köksleverantörer har ett brett utbud av luckor och skåpsinredningar, vilket ger dig som kund stora valmöjligheter oavsett vilken stil du föredrar. Våra kökssäljare har lång erfarenhet av att planera kök och vi arbetar med ett stort antal leverantörer för att kunna tillgodose våra kunders önskemål om funktion och inredning i köket. Välkommen till oss för att planera ditt kök!

Har du frågor kring kök vänligen kontakta någon av våra kökssäljare. De hjälper dig gärna.

Ballingslöv

Letar du efter köksinspiration? Hos Ballingslöv finns det gott om inspirerande kök. Här hittar du köksinspirerande lösningar för moderna, klassiska, lantliga och färgglada kök. Nya kök från Ballingslöv är alltid personliga, de är planerade för er och för ert hem. Därför att varje kök har unika förutsättningar och behov.Ballingslövs stora anpassningsbara sortiment för kök kommer då väl till pass.

Hitta din köksinspiration hos Ballingslöv!

Du hittar Ballingslöv köksutställningar i våra butiker i Halmstad, Laholm och Ängelholm.

Marbodal

Ett nytt kök är något alldeles speciellt. Det ska vara ett kök som passar dig, dina behov och som ska hålla i många år framåt. Därför har Marbodal, förutom att visa vägen till alla deras kök, samlat tips och råd som förhoppningsvis ska vara till hjälp i din köksresa.

Kom ihåg att du alltid kan boka ett kostnadsfritt möte hos en av våra köksdesigners för att få mer, skräddarsydd hjälp på vägen till ditt nya kök.

Du hittar Marbodals köksutställning i vår butik i Båstad.