Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Fråga oss om

bänkskivor

Bänkskivan är detaljen som får ditt kök att skilja sig från alla andra. Genom att leka med material och strukturer kan du skapa ett dynamiskt och spännande uttryck. Vi har bänkskivor till alla kök, oavsett om du behöver fräscha upp ditt befintliga kök eller vill beställa ett helt nytt.

Vi saluför bänkskivor i alla tänkbara material. Laminat, massivträ, granitkeramik, sten, dekton och silestone.

I våra butiker i Båstad, Halmstad, Laholm och Ängelholm har vi ett stort antal prover som du kan välja mellan.

Har du frågor kring bänkskivor vänligen kontakta någon av våra kökssäljare. De hjälper dig gärna.

Bricmate

Bricmate är ett svenskt företag specialiserat på granitkeramik. De inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det nordiska uttrycket som bas. Sortimentet utvecklas och anpassas organiskt, för att behålla en finstämd balans mellan trender och tidlöshet.

”Vi tummar dock aldrig på vår affärsidé – hög kvalitet och innovativ design.”

Granitkeramik kan med sina färgtoner, texturer och mönster skapa oändliga miljöer. Det är din personliga smak som leder vägen till en atmosfär som passar just ditt hem, och vårt jobb är att bidra med passion, kunskap och service från början till slut för bästa resultat. Tillsammans kan vi skapa vackra rum som håller förstklassig kvalitet år efter år, det är vad vi kallar äkta hållbarhet.

Cosentino

Cosentino är ett företag med ett brett utbud av bänkmaterial.

De inspirerar oss med sina varumärken, Silestone®, Dekton®, Sensa by Cosentino®, Scalea® och Prexury®, som tack vare miljövänliga produktionsprocesser och avancerade teknologi är banbrytande i att skapa ytmaterial och är ledare inom sina respektive segment.

I deras sortiment finner vi en mängd  olika varianter av sten och kompostimaterial av högsta kvalitet.

LG Collection

Bänkskivan är detaljen som får ditt kök att skilja sig från alla andra. Genom att leka med material och strukturer kan du skapa ett dynamiskt och spännande uttryck. LG Collection skräddarsyr skivor efter dina önskemål och gör varje skiva unik. Du kan även matcha skivorna med fönsterbänkar i samma material och mönster. Välj mellan laminat eller massiva träskivor.

Låt bänkskivan klättra upp på väggen i form av en stänkpanel. Matcha den nya bänkskivan med en stänkpanel i samma mönster och material, eller bryt av med något annat mönster som plockar upp färgnyanser från till exempel köksluckor eller andra detaljer. Stänkpanelen limmas smidigt upp på väggen.

Neolith

Neolith är ett varumärke som specialiserar sig på bänkskivor av sintrad sten och erbjuder ett brett utbud av färger och ytbehandlingar för att passa alla stilar eller designval. Den tillverkas genom att blanda naturliga råvaror som kvarts, fältspat och kisel med avancerade tillverkningsmetoder som högtrycks-komprimering och extrem värme. Denna process härmar den naturliga processen av sintring, vilket är sammansmältning av mineralpartiklar under mycket högt tryck och temperatur. Resultatet är ett väldigt hållbart material som är motståndskraftigt mot repor och klarar höga temperaturer.

Sintrad sten är ett utmärkt alternativ för dig som söker en bänkskiva med lågt underhåll och som är långvarig och miljövänlig.