Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Fråga oss om

Vitvaror

Trots namnet måste vitvaror inte vara vita – det är ett samlingsnamn på större hushållsmaskiner. I den kategorin hittar du tvätt- och diskmaskiner, torkskåp och torktumlare, kyl och frys, spisar och köksfläktar. När dessa produkter först dök upp på marknaden var de nästan uteslutande vita, därav namnet.

Vi säljer vitvaror från ledande tillverkare såsom AEG, Electrolux, Miele, Neff och Siemens.

Besök gärna någon av våra köksutställningar för att få inspiration. Vår personal hjälper dig och svarar på frågor om hushållets alla maskiner,

AEG

Energieffektivitet och hållbarhet

AEG (Aktiebolaget Electrolux) är ett svenskt varumärke som tillverkar hushållsapparater och vitvaror. Det grundades år 1919 av Axel Wenner-Gren och har sedan dess varit en ledande aktör på marknaden. De har ett brett sortiment av produkter, inklusive kylskåp, frysar, tvättmaskiner, torktumlare, spisar, ugnar, diskmaskiner och dammsugare. Deras produkter är kända för att vara högkvalitativa och innovativa, med fokus på energieffektivitet och hållbarhet.

AEG
Electrolux

Högkvalitativa vitvaror

Electrolux är ett välkänt varumärke som har levererat högkvalitativa vitvaror i över 100 år. Dom är en av världens största leverantörer när det gäller hushållsmaskiner och vitvaror såsom diskmaskiner och frysar. Electrolux ligger i framkant när det gäller produktutveckling vilket innebär att många av de senaste innovationerna på marknad kommer just från dem. När du köper en produkt från Electrolux kan du vara säker på att du kommer kunna ha den i många år framöver. 

Miele

Det finns många bra skäl att välja Miele.

Miele har samma motto i dag som när företaget grundades år 1899: “Immer Besser”. "Detta innebär att vi arbetar för att alltid vara “Immer Besser” än våra konkurrenter och att alltid bli “Immer besser” än vi redan är." För våra kunder innebär detta att de alltid kan vara säkra på att ha gjort det bästa valet när de har valt Miele – troligen för hela livet.

Neff

Banbrytande funktioner och minimalistisk design

Som Europas äldsta vitvarutillverkare har NEFF blivit synonymt med matglädje. Det tyska premiummärket utvecklar produkter som kombinerar banbrytande funktioner med en minimalistisk design som kommit att uppskattas av passionerade hemmakockar över hela världen.

Siemens

Siemens Hushållsapparater

Siemens är ett ledande varumärke inom vitvaror som sätter globala standarder när det gäller teknologi, innovation och design. I mer än 175 år har namnet Siemens stått för prestanda, kvalitet, pålitlighet och internationalitet. Företaget tar sig an dagens utmaningar med klimatförändringar genom att utveckla miljösmarta produkter och energieffektiva tekniklösningar.
Sortimentet innefattar både fristående vitvaror och inbyggnadsprodukter för matlagning, tvätt och tork, kyl och frys, diskmaskiner samt espressomaskiner.