Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Kontoansökan

Om kontot söks av privatperson lämnas fältet tomt.

Hos NP Nilsson vilar dina personuppgifter tryggt. Integritetspolicy

Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.

Allmänna villkor vid försäljning till konsument.

Allmänna villkor vid försäljning till näringsidkare.

Nilsson Trävaru AB (NPN) samlar med ditt samtycke in personuppgifter från dig för att kunna uppfylla det avtal vi har ingått med dig och för att kunna få kontakt med dig under avtalstiden och ev. garantitid.

NPN kommer inte att sprida uppgifterna till någon annan såvida det inte behövs för att vi ska kunna uppfylla avtalet vi har med dig. Ett exempel är att material ska levereras direkt från leverantören, vilken vi då förser med t ex ditt namn, telnummer och adress. I de fall det behövs kommer vi att skriva ett särskilt avtal med dem som får dina uppgifter. Avtalet kommer att reglera hur de får hantera uppgifterna för vår räkning.

Vi använder uppgifterna tills du meddelar oss att du motsätter dig det. Vi behandlar dina uppgifter i överensstämmelse med Dataskyddsförordningen. 

Du kan begära att få veta vilka av dina personuppgifter vi lagrar och du kan också begära rättelse om du tycker att någon uppgift är fel, radering av uppgifter, överföring av uppgifter (s k dataportabilitet) eller en begränsning av hur vi får använda uppgifterna.

Har du något klagomål på hur NPN hanterar uppgifterna kan du vända dig direkt till oss eller till Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm. 

NP Nilsson Trävaru AB 
269 83 Båstad
0431-36 22 00