Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Fråga oss om

Garderobslösningar & Förvaring

Förvaringslösningar till ditt hem

Drömmer du också om ett hem med massor av förvaring? Ha ordning och reda bland alla skor och prylar, och en hall där du inte behöver snubbla över skor och väskor! När vi diskuterar förvaringslösningar har vi alltid möjligheterna i åtanke och vi delar gärna våra erfarenheter med våra kunder. Tillsammans med våra leverantörer kan vi ge bra råd och rekommendationer för hur du kan leva fullt ut i ditt hem, oavsett om du bor rymligt med en härligt bullrig familj eller om du lever på mindre yta och vill tänka smart för att maxa dina kvadratmeter.

Ballingslöv

Måttbeställda garderober utifrån era behov?

Alla familjer har olika förutsättningar och behov. Rätt garderobssystem handlar mer om att planera smart än att ha gott om plats. En pytteliten hall kan upplevas som rymlig med måttbeställda garderober, medan ett stort sovrum förblir en enda röra när förvaringen är felplanerad.

Ballingslöv erbjuder flexibla garderobslösningar för husets alla rum, och vi har goda råd för vardagens alla utmaningar.

Elfa

Skapa mer plats i vardagen

En vild gissning: ditt hem är fullt av tillfälliga lösningar där kläder, skor och prylar hamnar lite överallt, och kanske inte alltid där du vill. En bra förvaringslösning kan anpassas in i minsta detalj efter det du behöver förvara. Och när var sak har sin plats, behöver du inte leta. Dessutom kan du med en bra planering optimera ditt utrymme, så att du får plats över till annat.

Elfa - Smart förvaring sedan 1948!

Marbodal

Förvaring och genomtänkta förvaringslösningar

Bra förvaring kan göra stor skillnad, i alla rum. Garderober i sovrummet, förvaringslösningar i hall och kontor eller förvaringsmöbler i förrådet. Hos Marbodal kan du få skräddarsydd förvaring utifrån dina behov.

Söker du stommar med dörr eller kanske skjutdörrar med platsbyggd inredning bakom? Det går även att få platsbyggd inredning utan dörrar, alltså öppen förvaring.