Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Fråga oss om

Kranar, blandare & beslag

Hitta elegansen i köket med en köksblandare utöver det vanliga. Din köksblandare används varje dag, låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta köksblandaren som kommer att göra dina vardagssysslor lite roligare. Är du ute efter den traditionella köksblandaren i rostfritt stål tillsammans med diskmaskinsavstängning eller den minimalistiska med borstade detaljer och svängbar pip? En köksblandare med utdragbar pip gör det enklare för dig att göra rent i diskhon samtidigt som det blir ett extra verktyg i köket.

Framhäv badrummet med noga utvalda detaljer. Välj en duschblandare, tvättställsblandare eller badkarsblandare som tilltalar just din inredning i badrummet. Är du ute efter den klassiska badrumsblandaren eller önskar du någonting som sticker ut i mängden? Visste du att det finns beröringsfria blandare idag? Eller att det finns badrumsblandare i mässing som inte missfärgas?

Prata med någon av våra experter på kök och badrum.

beslag design

Detaljer som gör helheten

På Beslag Design brinner man för inredning och detaljer. I deras breda sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva för att skapa ett hem som inte bara är trivsamt, utan också praktiskt. Ett kök som tål livet, ett badrum för vila och avkoppling, en hall som är välkomnande – detaljer för alla rum, detaljerna som gör helheten.

Strand Stainless

Bara det bästa eller ingenting alls.

Strand Stainless AB har förmodligen Sveriges bredaste sortiment på rostfria produkter inom kök och bad.
Köksblandare, disklådor, duschar, handdukstorkar, stödhandtag och tillbehör i rostfritt stål. Inget annat material på marknaden är så slitstarkt och hygieniskt som rostfritt stål, det finns heller inget annat material som ger samma livslängd på en produkt som rostfritt stål inom kök och bad.

Tapwell

Allt handlar om känslan.

Det är designen, tyngden och texturen. Det är materialvalen, omsorgen om detaljerna och noggrannheten i varje led av tillverkningen. Allt sammantaget ger känslan, och den kan egentligen inte beskrivas, bara förnimmas. Det är en känsla som du kommer att få varje morgon när du tar en dusch, varje dag när du använder köket och badrummet. En upplevelse intimt förknippad med livskvalitet i vardagen.