Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Fråga oss om

Golv & Vägg

Golv – vägg – tak

De tre fundamentala enheterna som tillsammans skapar känslan i ett rum. Samspelet mellan dessa tre ytor kan förändra den totala upplevelsen, beroende på valet av färger, mönster, ljus m.m.
Golvet är det som skapar basen, tyngd och karaktär till rummet och är också grunden för de andra enheterna. Inklusive val av möbler och annan inredning. Med andra ord behöver du använda alla dina sinnen när du väljer golv. Golv är där mode och trend möter funktion.
Väggpaneler från Lamelio och Wood on Wall. Det nya materialet för dina väggar. Släpp in skogens lugn och estetik med akustikpaneler.

Baseco

Absolut norrländsk kvalitet.

Kvalitet innebär flera saker för Baseco. Uppväxta i barrskogsbältet med lång erfarenhet av skogsbruk och virkeskvalitet ger en yrkesstolthet som förhindrar dem att sätta sitt varumärke på produkter där råvaran inte håller måttet. För den är grunden i slutproduktens kvalitet. Det handlar också om förädlingskvalitet, om nedtorkning, hyvling och ytbehandling. Det som gör själva produkten. Till sist handlar det om din upplevda kvalitet som passform, montering, underhåll och kundservice. Om alla bitar är rätt, då är det kvalitet. Basecokvalitet.

Bjelin

innovativa golv i trä och nya material

Bjelin tillverkar golv i innovativa och hållbara material. I utbudet finns de nya härdade trägolven som använder 100% av träråvaran och klickbar fiskbensparkett som installeras fritt mot underlaget helt utan att behöva spika eller limma fast golvet. Bjelins grundare uppfann klickgolvet på 90-talet och idag satsar de helt på nya innovativa material för en grön och hållbar framtid.

Golvabia

Stilsäkra och medvetna val av material och form.

Golvabia gör hållbara golv med ett långsiktigt designtänk. Rötterna och verksamheten är kvar i Anderstorp, Småland, där allt började för snart 70 år sedan, och i fabriken tillverkas Golvabias gedigna svenska trägolv. Utöver närproducerade golv finns även kakel, klinker och textilgolv i det breda sortimentet. Oändliga möjligheter att skapa en unik helhet hemma, där form och funktion får ta lika mycket plats!

Kährs

Floors beyond expectations

I över 160 år har Kährs arbetat med trä och med en rad innovationer har de genom åren format den globala trägolvsindustrin. Kährs mål är att erbjuda vackra, innovativa och funktionella golv och de har idag ett stort utbud med allt från trägolv i olika träslag och ytbehandlingar till tåliga vinylgolv. Väljer du ett golv från Kährs är det dessutom ett smart och grönt val för miljön då de strävar efter en miljömässigt hållbar produktion.

Lamelio

Upptäck dina väggars nya ansikte.

Lamelios sortiment består av 4 olika kollektioner som skiljer sig från varandra i både färg och form. Tack vare den avancerade Aqua Resist-teknologin är samtliga modeller 100% vattentäta. Detta gör det möjligt att använda dem i badrum, spa och andra rum med ökad luftfuktighet utan problem.

Att installera Lamelios paneler är enkelt! Allt du behöver göra är att kapa panelerna till önskad längd och sedan fästa dem med lim. Det finns två versioner av lim, ett för torra och ett för fuktiga rum. Lameliopaneler är gjorda av 92 % granulat, som erhålls genom polystyren-återvinningsprocessen. Produkternas vackra design går hand i hand med omsorg för miljön.

Pergo

PERGO. FLOORS FOR REAL LIFE.

Pergo bygger enastående vackra, extremt slitstarka golv. Inga genvägar, inga kompromisser, bara funktionell skandinavisk design när den är som bäst. Golv som är lätta att lägga och redo för allt som livet för med sig. Och med ett av de bredaste sortimenten inom trä, vinyl och laminat kan du vara säker på att hitta det perfekta golvet för dig.

Wood on Wall

Väggpanel av hållbart trä.

Akustikpanel inspirerad av naturen - Wood on Wall grundades 2020 i Helsingborg av några vänner med ett brinnande intresse för inredning och design. De flesta moderna hus som byggs idag har stora öppna planlösningar med hög takhöjd, hårda material och inte sällan stora fönsterpartier. Perfekt för ljudvågor att studsa runt i, vilket väldigt ofta leder till en dålig ljudmiljö.
"När vi sökte efter snygga akustiklösningar för att förbättra ljudmiljön var utbudet minst sagt begränsat." Så föddes idén till Wood on Wall - en akustiklösning som är lika effektiv som vacker.