Lånesläp* Fri byggrådgivning Noga utvalda artiklar
VI FÅR BYGGET ATT SNURRA
Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris {{item.PriceItem.OldPrice}} {{item.PriceItem.PriceSufix}}
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
{{item.PriceItem.Price}} {{item.PriceItem.PriceSufix}}
{{item.SubTotal | currency}}
Stäng
    • Öppettider

Konstruktör

Konstruktör

Vill du arbeta i ett spännande företag under tillväxt? NP Nilsson Teknikcenter söker konstruktör!

Vi är för närvarande 33 medarbetare på plats vid vår produktionsanläggning i Förslöv där vi har samlat både vår produktion, konstruktion och försäljning. Vi är ISO-certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Direkt kopplade till vår produktion är vi i dagsläget 26 medarbetare. 
 
Vid vårt Teknikcenter konstruerar och tillverkar vi bl. a. väggelement, takstolar och smartstommar till både konsumenter samt små och stora företagskunder i stora delar av Sydsverige. 
 
I rollen som konstruktör arbetar du med att hantera förfrågningar från våra kunder i projekt som kopplas till produktionsanläggningen. Du tar fram ritning och offert till kunder, vilket även omfattar en produktions-/leveransplan samt vid behov revideringar av den. 
 
Vi är medlemmar i Svenska Takstolsföreningen och certifierade för konstruktion och tillverkning av takstolar enligt högt ställda kvalitetskrav. Det innebär även att våra anställda konstruktörer genomgår utbildning samt blir certifierade för att ha en kvalitetssäkrad kompetens.
 
Arbetet är till stor del självständigt, även om du arbetar nära både dina kollegor inom konstruktion samt de som förbereder för och genomför tillverkningen. Du spenderar huvudsakligen din tid på kontoret, men kommer även att besöka kunder och byggarbetsplatser i processen.
 
Arbetstiderna är dagtid ca 7-16 eller 8-17, med visst utrymme för individuell anpassning. 

Din profil

Vi värdesätter erfarenhet av CAD eller motsvarande. Vi ritar och konstruerar i branschprogrammet Pamir, men kräver ingen kunskap om det då vi tillhandahåller nödvändig utbildning i introduktionspaketet. 
 
Det är värdefullt med erfarenhet av konstruktion inom byggbranschen men det viktigaste är att du som person har ett stort engagemang och liksom oss en långsiktig ambition. Merparten av de kunskaper som du behöver för att klara av arbetsuppgifterna, t.ex. om våra produkter, kommer vi att lära dig. 
 
För att trivas hos NP Nilsson bör man ha mycket humor och energi, trivas med lagarbete och vara medveten om att service och kundfokus alltid är det viktigaste i det dagliga arbetet. 

Anställning
Du blir anställd direkt av NP Nilsson. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Startdatum enligt överenskommelse. 

Ansökan
Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall stödjer NP Nilsson i genomförandet av rekryteringen. Har du frågor om tjänsten och rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2022-07-10 via ansökningsformuläret som du når här!